Pozivnica_NLP

Dragi prijatelji,

pozivamo vas da se prijavite na besplatnu NLP radionicu, koju Bitlab organzuje u saradnji sa Koučing asocijacijom za resursnu Srbiju – CARS i Privrednom komorom Republike Srpske.

Prva radionica održava se u 13.00 u Velikoj sali Privredne komore RS ( Đure Daničića 1/2 ), a druga u 18.00 u prostorijama BitLab-a ( Jevrejska bb, 3. sprat )

Više o CARSu možete pročitati ovde:
www.coachingserbia.com/o-nama

Ukoliko želite da poboljšate komunikaciju sa svojim okruženjem, unaprijedite liderske sposobnosti i ostvarite važne poslovne i životne ciljeve, NLP edukacija je prava stvar za vas!

NLP je metodologija koja skoro pola vijeka proučava baš sve to što pored inteligencije utiče na uspjeh, proučavajući i modelujući najuspješnije pojedince u različitim oblastima. Iz tog istraživanja proizašle su različite strategije, obrasci, tehnike i alati koji svima mogu biti podrška u razvoju i maksimalnom iskorišćenju naših potencijala. Oni su osnova i ove radionice.

Benefiti koje donosi NLP su:
• efikasna komunikacija
• pravilno postavljanje ciljeva
• coaching alati
• liderske veštine
• oslobađanje kreativnosti

Više o NLP-u možete pročitati na:
www.coachingserbia.com/nlp

Broj mjesta je ograničen. Rezervišite svoje mjesto na nlp@bitlab.rs ili putem brojeva telefona 065/028-013 ili 065/720-431
Prijavu možete poslati i ispunjavanjem ankete na www.eankete.com/sr/anketa/98

One Comment

 • Slobodan Dragičević kaže:

  http://www.srpskacafe.com/2017/10/odrzana-info-radionica-sta-je-nlp/

  Besplatna info radionica NLP (Nauka Ličnog Prosperiteta) u organizaciji saradnika portala SrpskaCafe Bitlab-a zajedno sa Koučing asocijacijom za resursnu Srbiju – CARS i Privrednom komorom Republike Srpske održana je danas u Velikoj sali Privredne komore RS.
  Više od milion ljudi širom svijeta danas koristi NLP u različitim područjima, kao što su: poslovanje, upravljanje projektima, preduzetništvo, pravosuđe, obrazovanje, organizacija državne uprave, očuvanje zdravlja i liječenje, psihoterapija, vojska, policija, sport, partnerski odnosi, roditeljstvo, bilo koji međuljudski odnosi. Neki NLP nazivaju uputstvom za korišćenje uma sa ciljem postizanja rezultata.
  NLP pruža alat za razumjevanje, na jednom praktičnom nivou, toga kako stvaramo svoje iskustvo i kako komuniciramo sa sobom i drugima.
  Pomaže da razumijemo sopstvene šeme i osvijestimo kako te šeme, davno stvorene, sada utiču na nas i kako mogu da utiču na našu budućnost. Na kraju, ali najvažnije, jeste to šta sada možemo da uradimo povodom toga a da nas to dovede do realizacije naših životnih ciljeva i snova.
  Drugi termin radionice je danas u 18 časova takođe u prostorijama Privredne komore RS.

Leave a Reply