„China Smart Expo“ 31.05-02.06.2018, Budimpešta

By 31. маја 2018. No Comments

U Budimpešti u „Budapest Experience centru“ u periodu od 31. maja do 2. juna, 2018. godine, će biti organizovano još jedno izdanje sajma „China Smart Expo“, koji organizuju Central European Trade and Logistics Cooperation Zone (CZEC) i ChinaCham Hungary.

 

Cilj ovog sajma je povezati kompanije srednje i istočne Evrope s pouzdanim kineskim partnerima, a ove godine se u sklopu generalnog sajma „China Smart Expo“ održava „Chinese Import Fair“ koji je predviđen za predstavljanje kompanija zainteresovanih za izvoz u NR Kinu.

 

Na ovoj izložbi, Privredna komora Republike Srpske će, zajedno sa Spoljnotrgovinskom komorom BiH, te Privrednom komorom Federacije BiH, imati štand od okvirno 50 metara kvadratnih sa standardnim uređenjem, namjenjen predstavljanju potencijala domaćih kompanija, prije svega iz oblasti prehrambene i poljoprivredne industrije, te roba široke potrošnje. Na ovom štandu kompanije će se moći predstaviti kataloškim putem ili sa sitnim uzorcima a predstavljanje je za kompanije besplatno.

Na ovogodišnjem „China Smart Expo“ očekuje se više od 500 izlagača na 10.000 m² novog izložbenog prostora. Registracijom u bazu kineskih dobavljača prije dolaska na sajam, imate mogućnost pronaći potencijalnog partnera i unaprijed dogovoriti sastanak.

Ukoliko prijavite on line svoje učešće na sajmu, te se registrujete na šest bilateralnih sastanaka sa kineskim kompanijama, imaćemo priliku da Vam uz podršku organizatora CECZ, sufinansiramo dio troškova puta i boravka u Budimpešti.

Imajući to u vidu, molimo Vas da nas, najkasnije do 20.04.2018. godine, informišete da li ste zainteresovani za učešće na ovogodišnjem sajmu „China Smart Expo 2018“., kako bismo na vrijeme preduzeli sve potrebne aktivnosti i uspješno organizovali učešće domaćih privrednika na pomenutom događaju.

Datum/Vrijeme
31/05/2018 - 02/06/2018
Cjelodnevni događaj

Mjesto održavanja
Budimpešta

Loading Map....