EXPO-RUSSIA SERBIA 2018 14-16.03.2018.

By 14. марта 2018. No Comments

Od 14. do 16. marta 2018. godine u Republici Srbiji (Beograd), u Kongresnom centru hotela „Metropol Palace“, održaće se Peta međunarodna privredna izložba „EXPO-RUSSIA SERBIA 2018“ i Peti „Beogradski poslovni forum“. Na svečanom otvaranju se očekuje učešće visokih rukovodilaca Ruske Federacije i Republike Srbije.

Izložbu organizuje kompanija „Zarubež-Ekspo“ OAD pod pokroviteljstvom Trgovinsko-industrijske komore Rusije i Privredne komore Srbije, uz podršku Državne Dume i Saveta Federacije, Ministarstva inostranih poslova RF, Ministarstva ekonomskog razvoja RF, Ministarstva industrije i trgovine RF (spisak organizacija se prilaže), Ministarstva obrazovanja i nauke RF, Ambasade i Trgovinskog predstavništva Rusije u Srbiji, Ambasade Srbije u Rusiji, Ruskog centra za nauku i kulturu u Srbiji «Ruski dom», kao i resornih institucija Republike Srbije.

Cilj manifestacije je intenziviranje trgovinsko-ekonomskih odnosa između Srbije i Rusije u kontekstu Sporazuma o slobodnoj trgovini između zemalja, kao i ekonomskih odnosa sa ostalim zemljama u regionu. Tematske celine sajma su: energetika i energetski efikasne tehnologije, rudarstvo, mašinogradnja i metalurgija, vazdušni i železnički saobraćaj, poljoprivreda i prehrambena industrija, građevinarstvo, industrija nafte i gasa, bankarstvo, telekomunikacije, medicina, obrazovanje, turizam i dr.

Prijavni obrazac

EXPO

Spisak

Program

Datum/Vrijeme
14/03/2018 - 16/03/2018
00:00

Mjesto održavanja
Beograd

Loading Map....