Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u zemljama Zapadnog Balkana 2019, Dortmund 06.06.2019

Predstavništvo njemačke privrede u BiH, njemačke Vanjskotrgovinske komore (AHK) u zemljama Zapadnog Balkana, kao i njemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), organizuju regionalni B2B projekat

Mjesto održavanja: Dortmund, SR Njemačka (Industrijsko-trgovinska komora u Dortmundu)

Datum održavanja: 06.06.2019. g.

Cilj projekta je da njemačke firme pronađu proizvođače iz ove regije, tj. nove potencijalne dobavljače roba i usluga iz traženih djelatnosti poslovanja (metaloprerađivački sektor, dobavljački sektor za autoindustriju, sektor prerade i proizvodnje materijala od plastike, kao i elektro i elektronski sektor). Koncept projekta se bazira na „B2B-matchmaking“ mehanizmu. Inicijalna pedeset dva (52) profila zainteresovanih njemačkih kompanija se nalazi u prilogu ovog dopisa, a svoju zainteresovanost za učešće u projektu ostvarujete popunjavanjem prijavnog formulara (takođe u prilogu).

Prijavni formular je potrebno dostaviti na e-mail gordanas@komorars.ba i sanjin.purgic@ahk.ba najkasnije do 29.03.2019.godine.

Napomena: dostavljanjem prijavnog formulara nam automatski dajete saglasnost o dijeljenju vaših podataka sa udruženjem BME e.V.

Više detalja u vezi sa projektom se nalazi u pozivnom pismu a za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Poziv

Supplier profile template_WB2019

Datum/Vrijeme
06/06/2019
Cjelodnevni događaj

Mjesto održavanja
Dortmund

Map Unavailable