Studijsko putovanje „Male hidroelektrane“, Bavarska, 11.06-13.06.2018

By 13. јуна 2018. No Comments

U okviru inicijative „Mittelstand Global – Energy Solutions Made in Germany“ Njemačkog Saveznog ministarstva privrede i energije, Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini u saradnji sa Njemačko-hrvatskom industrijskom i trgovinskom komorom  i firmom eclareon GmbH od   11.06. do 13.06.2018. organizuje studijsko putovanje na temu „Male hidroelektrane“  u Njemačkoj (Bavarska).

Program studijskog putovanja usmjeren je na predstavnike relevantnih preduzeća, državnih institucija, ministarstava, energetskih institucija i agencija, fakulteta i instituta, tijela lokalne samouprave i drugih institucija zainteresovanih za primjenu tehnologija iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Cilj putovanja je predstaviti moderne tehnologije i stručno znanje na području malih hidroelektrana te uspostaviti kontakte s njemačkim ponuđačima tehnologija i na taj način poticati saradnju.

Direktni kontakt s njemačkim institucijama i firmama izvrsna je prilika za razmjenu znanja i informacija a tokom studijskog putovanja obezbijeđen je simultani prevod.

Studijsko putovanje će se održati uz finansijsku podršku Saveznog ministarstva privrede i energije SR Njemačke. Organizacijske troškove pokrivaju njemački partneri, što uključuje i prevoz do referentnih objekata koja se obilaze prema programu.

Učesnici snose individualne putne troškove , tj. troškove dolaska i odlaska u Minhen, kao i smještaj u hotelu (motel one) prema programu.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće, molimo Vas za povratnu informaciju do petka, 11.05.2018. Broj učesnika je ograničen.

Program putovanja

MotelOne Abrufformular en

Prijavni obrazac

Datum/Vrijeme
13/06/2018 - 16/06/2018
Cjelodnevni događaj

Mjesto održavanja
Bavarska

Loading Map....