II Ponovljeni Javni poziv za uvođenje i sertifikaciju sistema kvaliteta u privrednim društvima u okviru projekta „Jačanje izvoznih kapaciteta MSP metalskog sektora“

Privredna komora Republike Srpske raspisuje II Ponovljeni Javni poziv za uvođenje i sertifikaciju sistema kvaliteta u privrednim društvima, u okviru projekta „Jačanje izvoznih kapaciteta MSP metalskog sektora“.

Projekat sufinansira Evropska unija u okviru zajedničkog programa Evropske unije i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razoj u BiH – EU ProLocal. Ukupna vrijednost ovog projekta iznosi 219.181,44 KM, od čega je 79,93% finansirano od strane Evropske unije, a cilj je unaprijediti kapacitete MSP u metalskom sektoru za nastup na ino tržištu, te podignuti nivo konkurentnosti privrednih društava u sektoru metalske industrije.

Jedna od aktivnosti Projekta je podrška za minimalno pet privrednih društava iz sektora metaloprerade za pripremu i  sertifikaciju standarda kvaliteta, te se u ovu svrhu i raspisuje II ponovljeni Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava.

Više informacija o uslovima i načinu dostavljanja ponuda, mozete naći u tekstu javnog poziva, a kontakt osobe u Privrednoj komori su Olivera Radic, oliverap@komorars.ba i Željka Milić, zeljkaj@komorars.ba.

II ponovljeni Javni poziv_sertifikacija

Prilog_Obrazac za prijavu, II poziv

Leave a Reply