Komora predstavlja kompanije iz Srpske na sajmu privrede u Mostaru

mostarPrivredna komora Republike Srpske, i ove godine, uz podršku Ministarstva privrede i preduzetništva Republike Srpske i Ministarstva za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske, organizuje nastup privrednih društava iz Srpske na 22. međunarodnom sajmu privrede, koji će od 9. do 13. aprila biti održan u Mostaru.

Na zajedničkom štandu, površine 100 metara kvadratnih, eksponatima će se predstaviti osam privrednih društava, dok će više od 80 kompanija, iz svih sektora privrede, biti predstavljeno putem kataloga.

U okviru ove manifestacije, Komora će promovisati i međunarodne projekte podrške, Evropsku mrežu preduzetništva, projekat sertifikacije opština i gradova sa povoljnim poslovnim okruženjem u jugoistočnoj Evropi BFC SEE, kao i projekat SHIPmEnTT  – Jačanje procesa intelektualne svojine i tehnološkog transfera u sektorima zelene mobilnosti.

Zemlja partner ovogodišnje sajamske manifestacije je Kina, a u okviru sajma predviđeno je održavanje niza konferencija, prezentacija i poslovnih susreta privrednika, na kojima će učestvovati i privrednici iz Srpske..

Leave a Reply