U  Kongresnom centru Master Novosadskog sajma, 15.11.2017.g.,  organizuje se veliki skup pod nazivom Dan Dobavljača 2017 koji će okupiti domaće kompanije i strane investitore koji posluju na teritoriji AP Vojvodine, kao i strane kompanije iz sektora poljoprivrede, prateće automobilske industrije, ICT, plastike i gume, tekstilnog i metalskog sektora.

Cilj ovog događaja je da povežemo domaće i strane privrednike, povećamo izvozni potencijal domaćih kompanija i podstaknemo ih da uđu u dobavljački lanac većih domaćih i stranih kompanija koje posluju na teritoriji APV i kompanija koje posluju u inostranstvu.

U skladu sa navedenim, molimo vas da informišete, pozovete  i podstaknete članice PRIVREDNE KOMORE REPUBLIKE SRPSKE – kompanije zainteresovane za uvoz proizvodne robe iz Srbije i/ili za pokretanje proizvodnje u AP Vojvodini iz proizvodnih sektora gore navedenih,  da prisustvuju ovoj konferenciji i da nam priložen, popunjen Formular za registraciju dostave najkasnije do 01.11.2017. na adresu maja.zdraveski@pkv.rs

Samo registrovani učesnici će imati priliku da odaberu kompanije za B2B sastanke ( maksimalno 10 sastanaka po kompaniji).  Učestvovanje na konferenciji je besplatno.

www.besmart.in.ua/
http://www.profvest.com
budlux.com.ua/produktsia/keramicheskaya-cherepitsa.html