Francusko-srpska privredna komora u saradnji sa francuskom državnom agencijom za promociju izvoza Business France, Ambasadom Francuske u Srbiji i savezom spoljnotrgovinskih savjetnika francuske, organizuje Poslovni forum „France-Balkans 2018’’. Forum će se održati u periodu 31. maj – 01. jun 2018. godine u Beogradu (Srbija), u hotelu Metropol.

Cilj foruma je da se kompanijama i privrednicima iz Francuske, ali i regionalnih zemalja, predstavi potencijal ulaganja na Balkanu i omogući da pronađu partnere, kao i da se stimuliše ekonomska razmjena zemalja učesnica.

Fokus je na sljedećim sektorima poslovanja: transportna infrastruktura i oprema, energetska efikasnost i tretman otpada, agrobiznis, nove informacione i komunikacione tehnologije, usluge iz sektora turizma i ugostiteljstva, ali mogu učestvovati i proizvodne kompanije iz svih ostali sektora industrije (kao što su automobilska, farmaceutska i kozmetička industrija i dr.).

Preliminarnim programom događaja predviđen je sljedeći sadržaj:

–          Zvanično otvaranje foruma u prisustvu ministara svih zemalja učesnica;

–          B2B susreti privrednika u skladu sa interesovanjem i po unaprijed određenom rasporedu. Kompanije će putem on-line platforme moći izabrati svoje B2B sastanke sa više od 250 učesnika iz svih zemalja, iz raznih sektora poslovanja;

–          Tematski okrugli stolovi o mogućnostima i izazovima poslovanja na Balkanu;

–          Sektorski okrugli stolovi sa svjedočenjima uspješnih kompanija iz date oblasti;

–          Umrežavanje;

–          Gala večera za učesnike;

–          Mogućnost izlaganja i prezentacije svoje ponude na štandu u ‘’ekspertskom selu’’ – Village expert.

Ovaj događaj sa dvodnevnim B2B susretima pruža jedinstvenu mogućnost lokalnim kompanijama da se sastanu sa potencijalnim partnerima iz Francuske i svih 12 zemalja zone (Srbije, Bugarske, Albanije, Hrvatske, Kipra, Grčke, UNMIK Kosova, Makedonije, Moldavije, Crne Gore i Rumunije, uključujući i Bosnu i Hercegovinu), te pozivamo bh kompanije da se prijave za učešće na skupu. Procedura prijavljivanja obuhvata sljedeće korake:

–          Popunjen prijavni obrazac dostaviti kontakt osobi;

–          Nakon prijema i pregleda profila kompanije i njihovih poslovnih očekivanja, svakoj kompaniji će biti dostavljena lozinka za registraciju za B2B sastanke putem online platforme;

–          Svaki učesnik može napraviti svoj individualni program putem platforme, odnosno izabrati sadržaj kome žli prisustvovati, kao i firme sa kojima želi održati sastanke;

–          Registracija za učešće na forumu je besplatna, ali nakon registarcije učešće na forumu je obavezno;

–          Troškove putovanja i smještaja snose sami učesnici. U hotelu Metropol Palace je obezbjeđen određen broj soba koje učesnici mogu rezervisati po preferencijalnoj cijeni (110 Eura Superior/Deluxe soba jednokrevetna i 130 Eura Superior/Deluxe soba dvokrevetna). Potrebno je prilikom rezervacije napomenuti da se radi o učesniku Poslovnog foruma “France-Balkans 2018“.

Company profiles – 26-03-2018

Application form

France-Balkans Business Forum

Pozivno pismo

Gordana Višekruna

+387 51 222 986

+387 51 215 565

Jelena Rodić

+387 51 222 986

+387 51 215 565

Dokumenti

 

www.besmart.in.ua/
http://www.profvest.com
budlux.com.ua/produktsia/keramicheskaya-cherepitsa.html