U okviru inicijative „Mittelstand Global – Energy Solutions Made in Germany“ Njemačkog Saveznog ministarstva privrede i energije, Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini u saradnji sa Njemačko-hrvatskom industrijskom i trgovinskom komorom  i firmom eclareon GmbH od   11.06. do 13.06.2018. organizuje studijsko putovanje na temu „Male hidroelektrane“  u Njemačkoj (Bavarska).

Program studijskog putovanja usmjeren je na predstavnike relevantnih preduzeća, državnih institucija, ministarstava, energetskih institucija i agencija, fakulteta i instituta, tijela lokalne samouprave i drugih institucija zainteresovanih za primjenu tehnologija iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Cilj putovanja je predstaviti moderne tehnologije i stručno znanje na području malih hidroelektrana te uspostaviti kontakte s njemačkim ponuđačima tehnologija i na taj način poticati saradnju.

Direktni kontakt s njemačkim institucijama i firmama izvrsna je prilika za razmjenu znanja i informacija a tokom studijskog putovanja obezbijeđen je simultani prevod.

Studijsko putovanje će se održati uz finansijsku podršku Saveznog ministarstva privrede i energije SR Njemačke. Organizacijske troškove pokrivaju njemački partneri, što uključuje i prevoz do referentnih objekata koja se obilaze prema programu.

Učesnici snose individualne putne troškove , tj. troškove dolaska i odlaska u Minhen, kao i smještaj u hotelu (motel one) prema programu.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće, molimo Vas za povratnu informaciju do petka, 11.05.2018. Broj učesnika je ograničen.

Program putovanja

MotelOne Abrufformular en

Prijavni obrazac

 

Gordana Višekruna

+387 51 222 986

+387 51 215 565

Jelena Rodić

+387 51 222 986

+387 51 215 565

Dokumenti

 

www.besmart.in.ua/
http://www.profvest.com
budlux.com.ua/produktsia/keramicheskaya-cherepitsa.html