Obaviješteni smo od strane Ambasade Bosne i Hercegovine u Republici Bugarskoj da će u periodu od 15. do 18.03.2017. godine, u Sofiji,  biti organizovana 24. međunarodna specijalizovana izložba „SECURITY EXPO 2017- Exhibition for Security, Safety Protection“.

Organizator ovogodišnjeg sajma je Bugarska privredna i industrijska komora, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Bugarske i Inter Expo Centar. „SECURITY EXPO“ pruža izvrsnu priliku za bugarske i međunarodne proizvođače i distributere sigurnosne opreme da iskoriste ovaj tržišni potencijal.

Izložba okuplja velike i male međunarodne i domaće izlagače koji će imati mogućnost predstaviti najnovije tehnologije, inovacije i razvoj industriji. „SECURITY EXPO“ pokriva sve aspekte sigurnosti: požarni alarm, gašenje požara i CCTV kamere, kao i tehnologije iz tematskog CLOUD inženjeringa: IP i umrežavanje, IT i komunikacije, kontrola pristupa, biometrije, protivterorizma, kritična zaštita infrastrukture, alarmni ssistemi, zaštita podataka, Big Data, M2M usluge, oprema za „pametne zgrade“, fizička sigurnost, specijalizovana vozila i oprema. Mogućnosti koje se pružaju učešćem na izložbi su: širenje poslovanja i traženje partnera i sastanaka s potencijalnim kupcima, posebno sa područja Balkana i Istočne Europe; dobijanje ažuriranih informacija o najnovijim trendovima u sektoru, i sl.

Više informacija o sajmu možete vidjeti na web stranici: www.seccurityexpo.bg.

 

Gordana Višekruna

+387 51 222 986

+387 51 215 565

Jelena Rodić

+387 51 222 986

+387 51 215 565

Dokumenti