Privredna komora Republike Srpske će i ove godine organizovati manifestaciju „Izbor najuspješnijih u privredi RS“ u cilju afirmacije i promocije uspješnih privrednih društava i privrednika Republike Srpske. Ove godine, pomenuta Manifestacija se održava XVI put i predstavlja najznačajniji događaj u privredi Republike Srpske.

Kroz protekle godine, ova manifestacija Privredne komore, zadržala je kvalitet i svoj osnovni cilj da promoviše privredne subjekte koji su u prethodnoj godini ostvarili značajne rezultate u svom poslovanju, i time doprinijeli razvoju privrede u zemlji i regionu.

Na osnovu kriterija utvrđenih Odlukom Upravnog odbora PK RS, te na osnovu podataka prikupljenih od strane privrednih društava i onih dobijenih od APIF –a, stručna Komisija Privredne komore RS, izvršiće bodovanje i rangiranje onih, koji su u 2018. godini, ostvarili zapažene poslovne rezultate.Imajući u vidu navedeno, u prilogu Vam dostavljamo Prijavu koju je potrebno popuniti i dostaviti je mejlom na adrese: gordanas@komorars.ba, jelenat@komorars.ba, faksom na broj 051 215 565 ili poštom na adresu Đure Daničića 1/II, 78 000 Banja Luka.

Isto tako, ukoliko smatrate da bi se neki od Vaših proizvoda ili proizvodnih linija mogao nominovati u kategoriji za prepoznatljiv kvalitet i razvoj domaćih proizvoda, u prilogu Vam dostavljamo Upitnik za tu kategoriju, koji je potrebno popuniti i dostaviti mejlom na adresu: nikolinad@komorars.ba. Takođe, osim Prijave i Upitnika potrebno je dostaviti i dodatnu dokumentaciju koja je navedena u Prijavi i Upitniku, a u svrhu što kvalitetnije obrade svakog privrednog društva i to najkasnije do 08. marta, 2019. godine.

Gordana Višekruna

+387 51 222 986

+387 51 215 565

Jelena Rodić

+387 51 222 986

+387 51 215 565

Časopis Privredne informacije