Predsjednik Đurić na sastanku sa predsjednikom pokrajinske vlade Vojvodine: Osnažiti međusobnu saradnju

By 14. маја 2019. Nekategorizovano No Comments

pokrajinska-vladaJačanje saradnje na ekonomskom planu i intenzivnije regionalno povezivanje, unapređenje spoljnotrgovinske razmjene, ukidanje necarinskih barijera, bile su teme današnjeg sastanka predsjednika pokrajinske vlade Vojvodine, Igora Mirovića, sa predstavnicima privrednih komora Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Sjeverne Makedonije i Vojvodine.

Na sastanku, kojem su prisustvovali predsjednk Privredne komore Republike Srpske, Borko Đurić, i predsjednik Područne privredne komore Banja Luka, Goran Račić, premijer Mirović je rekao da je zajednička želja da se saradnja između naših regija i privrednih komora osnaži i produbi.

Prema njegovim riječima, AP Vojvodina, koja posjeduje ogroman potencijal za nova ulaganja, otvorena je upravo za nove investicije.

O ovim temama govorilo se i na Okruglom stolu, susretu predsjednika privrednih komora regije koji je organizovan istog dana u Privrednoj komori Vojvodine, čiji je domaćin bio predsjednik Privredne komore Vojvodine, Boško Vučurević.

Leave a Reply