Privredna komora Republike Srpske pomaže Dječijem pozorištu

By 5. маја 2020. Novosti iz Komore No Comments

Privredna komora Republike Srpske je Dječijem pozorištu Republike Sarpske obezbijedila trenutno najvažniji materijal za bezbjednost u radu Pozorišta.

Naime, posredovanjem Komore, privredno društvo Euro lab d.o.o, doniralo je Pozorištu sredstva za dezinfekciju ruku, podova, obuće, namještaja, rukohvata, brava i drugih radnih površina.

Zaposleni iz Euro lab d.o.o. su uz različite vrste prskalica i koncentrovanog dezinfikcionog materijala nadležne u Pozorištu informisali na koji način i kako da ih koriste, jer je riječ o sredstvima koja podrazumijevaju delikatna uputstva za upotrebu.

Kako nacionalni teatar za djecu u svim svojim projektima, a naročito u vrijeme „Snješkova“i Međunarodnog festivala pozorišta za djecu isključivo promoviše proizvode domaćih kompanija, Privredna komora Republike Srpske je prepoznala ovaj afirmativni stav Dječijeg pozorišta i motivisala poslovnu zajednicu da i dalje bude uz svoje Pozorište.

Zahvaljujući angažmanu Privredne komore Republike Srpske i Euro lab d.o.o., Dječije pozorište će još mirnije, uspješnije i bezbrižnije otvoriti Muzej lutaka za posjetioce, ali i još jednom poslati javnosti poruku da institucije kulture zajedno za društvom u cjelini odgovorno i savjesno prevazilazi nevolje izazvane virusom korona.

Leave a Reply