Srpski član Predsjedništva Milorad Dodik čestitao Komori i nagrađenima na 16. Izboru najuspješnijih u privredi RS za 2018. godinu

IMG_7987Srpski član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, povodom Izbora najuspješnijih u privredi Republike Srpske za 2018. godinu, uputio je pismo predsjedniku Privredne komore Republike Srpske, Borku Đuriću, u kojem je, između ostalog, pozdravio održavanje ove tradicionalne manifestacije, koju je ocijenio kao jednu od najprestižnijih privrednih manifesatcija u Srpskoj.

– Posebno želim izraziti zahvalnost i poštovanje čelnim ljudima Privredne komore koji dugi niz godina sprovode brojne aktivnosti na promociji privrede Republike Srpske – naveo je Dodik ju pismu.

Istakao je da su unapređenje poslovnog okruženja, promovisanje potencijala zemlje, izlazak na strana tržišta i uspostavljanje saradnje sa inostranim kompanijama, a naročito promocija i afirmacija domaće proizvodnje samo neki od segmenata na kojima se intenzivno radi svih ovih godina.

– Budući da je privreda jedan od najvažnijih segmenata razvoja, napretka i stabilnosti svakog društva, održavanje ovakvih skupova prilika je da se na jednom mjestu okupe najbolji, da im za njihov rad i zalaganje iskaže poštovanje, kao pokretačima i nosiocima privrednih aktivnosti – istakao je predsjedavajući Predsjedništva BiH, Milorad Dodik.

Najiskrenije čestitke, sa željom za mnogo uspjeha u daljem radu i poslovanju, Dodik je uputio svim okupljenim, a posebno dobitnicima nagrada i priznanja.

 

Leave a Reply