U okviru komorskog sistema Republike Srpske Udruženje društava za upravljanje investicionim fondovima osnovni je oblik organizovanja i rada članica Privredne komore Republike Srpske u oblasti finasijskog posredovanja.
Udruženje društava za upravljanje investicionim fondovima osnovano je sa ciljem promocije i zaštite interesa fondovske industrije te razvoja i unaprijeđenja finansijskog tržišta Republike Srpske u cjelini.
Konstitutivna sjednica Skupštine Udruženja, na kojoj su izabrani predsjednik i potpredsjednik Skupštine, konstituisan Izvršni odbor Udruženja i usvojen Poslovnik o radu Skupštine i Pravilnik o organizaciji i radu Udruženja, održana je 09.06.2009.

Članice Udruženja su sva društva za upravljanje investicionim fondovima.

Predsjednik Skupštine Udruženja:
Ognjen Mihajlović, DUIF “BLB menadžment” a.d. Banja Luka.

Aktuelnosti i najave

Recent Posts / View All Posts

dogovor

Udruženje društava za osiguranje: Pozitivno poslovali uprkos teškoćama

| Bankarstvo i finansije, Novosti iz Komore, slide | No Comments

„Na polugodištu je bilo pet društava koja su imala negativan finansijski rezultat, a nadamo se da će taj broj na kraju godine biti manji, odnosno dva ili tri društva“, rekao je Durmić.

drustva za osiguranje

Višković: Društva za osiguranje da predlože ideje za unapređenje ove oblasti

| Bankarstvo i finansije, Novosti iz Komore, slide | No Comments

Višković je, u razgovoru sa predstavnicima Udruženja društava za osiguranje pri Privrednoj komori Republike Srpske i Agencije za osiguranje Srpske, istakao da je Vlada, uvažavajući ovaj finansijski sektor, otvorena za sve konstruktivne razgovore i realizovanje određenih aktivnosti za unapređenje, u skladu sa zakonskim okvirima.

don1

Grad Banja Luka: Zahvalnica Privrednoj komori RS

| Bankarstvo i finansije, Novosti iz Komore, slide | No Comments

U svom obraćanju, gradonačelnik Radojičić je zahvalio na dosadašnjoj uspješnoj saradnji koja je život u našem gradu učinila ljepšim i kvalitetnijim. On je podsjetio da su donatori podržali različite projekte kao što su gradnja i obnova vrtića i dječijih igrališta, izgradnja sportskih terena i staza za trčanje, te postavljanje komunalne opreme.

IMG-2908219b1b6d21b2a6d6d8dbab3e37f0-V

Otvoren vrtić čiju je obnovu finansiralo Udruženje društava za osiguranje pri PKRS

| Bankarstvo i finansije, Novosti iz Komore, slide | No Comments

Predsjednik Skupštine Udruženja, Milomir Durmić, rekao je da se ovo udruženje odazvalo pozivu da pomogne opremanje i rekonstrukciju vrtića, te da to predstavlja primjer na koji će Udruženje sarađivati i sa drugim lokalnim zajednicama.