Udruženje šumarstva i prerade drveta Privredne komore Republike Srpske je osnovano na osnovu Odluke o obrazovanju udruženja u Privrednoj komori Republike Srpske broj 01-1162/08 od 31.10.2008. godine
U okviru komorskog sistema Republike , ovo udruženje je osnovni oblik organizovanja i rada članica Privredne komore Republike Srpske u oblastima šumarstva, prerade drveta i proizvodnje namještaja .

Skupština Udruženja broji 45 članova, a Izvršni odbor broji 17 članova.

Predsjednik Skupštine udruženja je g. Stojko Blagojević iz JPŠ „Šume Republike Srpske“ a.d. Sokolac, a potpredsjednik je g-din Janko Petrović iz Petroprojekt d.o.o. Bratunac

Predsjednik Izvršnog odbora je g-din Milan Kovač iz DI Šipovo a.d. Šipovo, a potpredsjednik je g-din Zoran Stojičić iz JPŠ „Šume Republike Srpske a.d. Sokolac.

Aktuelnosti i najave

Recent Posts / View All Posts

usaid

Javni poziv za dodjelu bespovrtanih sredstava

| Metalurgija i obrada metala, Šumarstvo i drvoprerada, Tekstil i kožarstvo | No Comments

USAID WHAM je objavio poziv za organizacije iz metalnog, drvnog i sektora tekstila/obuće u BiH za dostavljanje projektnih prijedloga za podršku putem bespovratnih sredstava. Ovaj javni poziv fokusiran je na…

Sume RS 1

Manja proizvodnja i prodaja šumskih sortimenata

| Aktuelnosti, slide, Šumarstvo i drvoprerada | No Comments

Sekretar Udruženja šumarstva i drvoprerade u Privrednoj komori Republike Srpske Lazo Šinik rekao je Srni da aktivnosti u januaru zavise od dva faktora – vremenskih prilika i rasporeda neradnih dana.

šumski sortimenti

Lazo Šinik: Ispoštovati ugovore o isporuci sirovine

| Novosti iz Komore, slide, Šumarstvo i drvoprerada | No Comments

Sekretar Udruženja šumarstva i prerade drveta u Privrednoj komori Republike Srpske Lazo Šinik očekuje da će u ovoj godini biti ispoštovani ugovori sa drvoprerađivačima u Srpskoj o isporuci sirovine, kao preduslov za nastavak stope rasta u drvoprerađivačkoj industriji.

Namjestaj3

Namještaj iz Srpske na cijeni u Evropi

| Aktuelnosti, slide, Šumarstvo i drvoprerada | No Comments

Sekretar Udruženja šumarstva i prerade drveta pri Privrednoj komori RS Lazo Šinik rekao je za “Glas Srpske” da je trend rasta izvoza drvne industrije nastavljen, te da ona u ukupnom obimu spoljnotrgovinske razmjene Srpske čini 15,5 odsto.