Udruženje šumarstva i prerade drveta Privredne komore Republike Srpske je osnovano na osnovu Odluke o obrazovanju udruženja u Privrednoj komori Republike Srpske broj 01-1162/08 od 31.10.2008. godine
U okviru komorskog sistema Republike , ovo udruženje je osnovni oblik organizovanja i rada članica Privredne komore Republike Srpske u oblastima šumarstva, prerade drveta i proizvodnje namještaja .

Skupština Udruženja broji 45 članova, a Izvršni odbor broji 17 članova.

Predsjednik Skupštine udruženja je g. Stojko Blagojević iz JPŠ „Šume Republike Srpske“ a.d. Sokolac, a potpredsjednik je g-din Janko Petrović iz Petroprojekt d.o.o. Bratunac

Predsjednik Izvršnog odbora je g-din Milan Kovač iz DI Šipovo a.d. Šipovo, a potpredsjednik je g-din Zoran Stojičić iz JPŠ „Šume Republike Srpske a.d. Sokolac.

Aktuelnosti i najave

Recent Posts / View All Posts

namjestaj

Namještaj od punog drveta na cijeni u Evropi

| Aktuelnosti, Šumarstvo i drvoprerada | No Comments

Pokazalo se da su mnoge naše kompanije koje su učestvovale na tom sajmu proteklih godina imale i te kako koristi od toga. Njemačka je najvažniji spoljnotrgovinski partner Srpske i BiH kada je riječ o plasmanu domaćeg namještaja.

Poslovni forum drvoprerađivačkog sektora i opremanja objekata iz Bosne i Hercegovine 29.01.2020.godine, Podgorica (Crna Gora)

| Najave događaja, Šumarstvo i drvoprerada | No Comments

Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u saradnji sa Privrednom komorom Crne Gore i Privrednom komorom Republike Srpske, a uz podršku Evropske preduzetničke mreže organizuje Poslovni forum privrednika drvoprerađivačkog sektora i opremanja…

sume trupci

Potpisani ugovori o isporuci šumskih drvnih sortimenata

| Novosti iz Komore, slide, Šumarstvo i drvoprerada | No Comments

U Banjaluci je juče potpisano 49 ugovora između preduzeća „Šume Republike Srpske“ i strateških drvoprerađivača o isporuci šumskih drvnih sortimenata za narednu godinu, sa ciljem da se obezbijedi kontinuitet u radu drvoprerađivačkih kapaciteta.

drvoprerada

Lazo Šinik: Suficit u poslovanju sa inostranstvom od 300 miliona KM

| Novosti iz Komore, slide, Šumarstvo i drvoprerada | No Comments

– Do kraja godine suficit može biti viši od 400 miliona KM i bio bih zadovoljan kada bismo uspjeli postići rezultat iz prošle godine u iznosu od 450 miliona KM – rekao je Šinik.