„Aura osiguranje“: Ispunjeni svi zacrtani ciljevi

Aura osiguranje 8 godina„Aura osiguranje“ Banjaluka je ispunila sva tri zacrtana cilja za ovu godinu – dobijanje dozvole za sve vidove neživotnog osiguranja, završetak zgrade sjedišta društva, te rast premije i dobiti.
U tako dobroj atmosferi ova osiguravajuća kuća je u subotu proslavila osam godina uspješnog rada, u toku kojih je ostvarila veoma zapažene rezultate u auto-osiguranju. S obzirom na to da su odnedavno vlasnici dozvole i za ostale vidove neživotnog osiguranja, iz ovog društva najavljuju još veći uspjeh i potpunu ekspanziju na tržištu osiguranja RS.
Svečanosti, koja je upriličena u tek završenoj zgradi sjedišta društva u Banjaluci, prisustvovali su brojni gosti, saradnici i poslovni partneri.
Miodrag Čoprka, direktor „Aura osiguranja“, istakao je da su ispunili sva tri glavna cilja za ovu godinu.
„Sva tri cilja mi smo ostvarili i s ponosom proslavljamo ovaj dan i obilježavamo završetak zgrade. Posebno smo ponosni jer smo sve to ostvarili iz vlastitih sredstava i s vlastitim resursima i zadovoljstvo nam je što smo ovaj uspjeh danas podijelili s našim poslovnim partnerima i saradnicima“, naglasio je Čoprka. On je istakao da „Aura“ od samog osnivanja do danas bilježi konstantan rast, što je manifestovano kroz proširenje prodajne mreže, rast premije i dobiti, te povećanje kapitala društva. Govoreći o novim vidovima neživotnog osiguranja, za koje su dobili dozvolu, Čoprka je rekao da će se prvenstveno bazirati na osiguranje imovine industrije i civila od požara i ostalih nepogoda, ali i na osiguranje od nezgode, kao i na kasko osiguranje. Pored toga, Čoprka je istakao da „Aura“ u narednom periodu planira i aktivnu marketinšku kampanju s ciljem promocije novih proizvoda.
„Želimo da ‘Aura osiguranje’ izdignemo na jedan viši nivo, da brendiramo naše osiguravajuće društvo i da svi osiguranici znaju koje proizvode mogu dobiti kod nas“, rekao je Čoprka.
Anđelko Ateljević, rukovodilac prodaje u „Auri“, istakao je da su u proteklih osam godina postigli impresivne rezultate. On je dodao da „Aura“ u narednom periodu planira proširenje prodajne mreže i naglasio da su, osim RS, zastupljeni i u FBiH.
Inače, „Aura“ je osnovana 2007. godine sa sjedištem u RS i tada je dobila dozvolu za obavljanje obaveznog osiguranja od auto-odgovornosti. Ovo osiguranje u RS i FBiH trenutno ima 19 prodajnih mjesta i zapošljava više od 70 radnika.

Izvor: Nezavisne novine

Print Friendly

Leave a Reply