B2B portal: Nova prilika za dobavljače iz Bosne i Hercegovine

Strateški položaj, kratke transportne rute i rokovi isporuke zajedno sa konkurentnim cijenama sve više bude interes njemačkih, ali i evropskih kompanija za potencijalnim dobavljačima iz Bosne i Hercegovine. 

Dosadašnje, dugogodišnje, iskustvo Predstavništva njemačke privredne u BiH (AHK) na Inicijativi za pronalaženje dobavljača – Zapadni Balkan to potvrđuje. 

Za 2021. godinu je planirano povećanje vidljivosti kompanija iz BiH zajedno sa strateškim partnerom AHK BME e.V. koji upravlja i rukovodi B2B platformom www.bmeopensourcing.com  

Ovim projektom AHK želi olakšati pristup informacijama o tržištu Bosne i Hercegovine tako što će članovi BME-a imati direktan pristup potencijalnim dobavljačima na gore navedenoj platformi i biti u mogućnosti uspostaviti direktan kontakt sa njima. 

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini je ekskluzivni partner ovog projekta za Bosnu i Hercegovinu. Stoga članovima udruženja Wirtschaftsverein BiH daju posebnu pogodnost prilikom registracije u iznosu od 50 % za prvu godinu članstva na portalu. 

Prijaviti se možete popunjavanjem online obrasca dostupnog putem OVOG LINKA

Cijena ove usluge na godišnjem nivou iznosi:  

125 EUR + 17% PDV za članove udruženja Wirtschaftsverein BiH* 

250 EUR + 17% PDV za sve ostale kompanije iz Bosne i Hercegovine.  

*Navedena cijena se odnosi na prvu godinu članstva. Svaka naredna godina članstva iznosi 250 EUR + 17% PDV. 

Print Friendly

Leave a Reply