Konferencija “Balkan Solar Summit” 09. – 10. Februara 2023. u Banskom Dvoru – Banja Luka

Početna 9 Udruženja 9 Energetika i rudarstvo 9 Konferencija “Balkan Solar Summit” 09. – 10. Februara 2023. u Banskom Dvoru – Banja Luka

23.01.2023.

„Balkan Solar Summit“ je biznis konferencija, posvećena solarnoj industriji i energiji, koja će se održati 9. i 10. februara 2023. godine u Banjaluci, u Banskom dvoru.

Ovo regionalno okupljanje je jedinstvena prilika za predstavnike biznis sektora, privrede i kompanije, da na jednom mjestu i od vrhunskih stručnjaka, saznaju sve odgovore na aktuelna pitanja

  • kako do solarne elektrane,
  • kako se planira i izvodi projekat,
  • koji je najbolji put od ispunjenja energetskih potreba do odlične zarade.

Govoriće se, takođe, o benefitima solarnih elektrana i potencijalima sunčeve energije za privredu, budućim perspektivama i najnovijim trendovima u ovom segmentu.

„ Projektovanje i izvođenje solarnih elektrana“, „Od ideje do prvog megavata“, „Trgovanje OIE i uspostavljanje berze električne energije“, „Banke i finansiranje solarnih elektrana“ su samo neke od zanimljivih tema panela i predavanja o kojima će se govoriti tokom dvodnevne konferencije.

„Balkan Solar Summit“ je i pravo mjesto za B2B sastanke i uspostavljanje novih kontakata i saradnji.

Pozivamo Vas da ne propustite priliku biti dio „Balkan Solar Summita“,  a kako biste rezervisali svoje mjesto posjetiti sajt http://www.solarsummit.ba.

Broj kotizacija je ograničen.

Sve informacije oko rezervacije učešća možete dobiti i na mail info@solarsummit.ba ili pozivom na broj telefona: +387 51 228 060.

„Balkan Solar Summit“ se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva energetike i rudarstva Republike Srpske i Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine.

Pozivno pismo i detalji