Pozivnica_NLP

Dragi prijatelji,

pozivamo vas da se prijavite na besplatnu NLP radionicu, koju Bitlab organzuje u saradnji sa Koučing asocijacijom za resursnu Srbiju – CARS i Privrednom komorom Republike Srpske.

Prva radionica održava se u 13.00 u Velikoj sali Privredne komore RS ( Đure Daničića 1/2 ), a druga u 18.00 u prostorijama BitLab-a ( Jevrejska bb, 3. sprat )

Više o CARSu možete pročitati ovde:
www.coachingserbia.com/o-nama

Ukoliko želite da poboljšate komunikaciju sa svojim okruženjem, unaprijedite liderske sposobnosti i ostvarite važne poslovne i životne ciljeve, NLP edukacija je prava stvar za vas!

NLP je metodologija koja skoro pola vijeka proučava baš sve to što pored inteligencije utiče na uspjeh, proučavajući i modelujući najuspješnije pojedince u različitim oblastima. Iz tog istraživanja proizašle su različite strategije, obrasci, tehnike i alati koji svima mogu biti podrška u razvoju i maksimalnom iskorišćenju naših potencijala. Oni su osnova i ove radionice.

Benefiti koje donosi NLP su:
• efikasna komunikacija
• pravilno postavljanje ciljeva
• coaching alati
• liderske veštine
• oslobađanje kreativnosti

Više o NLP-u možete pročitati na:
www.coachingserbia.com/nlp

Broj mjesta je ograničen. Rezervišite svoje mjesto na nlp@bitlab.rs ili putem brojeva telefona 065/028-013 ili 065/720-431
Prijavu možete poslati i ispunjavanjem ankete na www.eankete.com/sr/anketa/98

Print Friendly

Leave a Reply