Brojni sastanci članova delegacije iz BiH na sajmu A+A u Dizeldorfu

By 6. новембра 2019. Novosti iz Komore, slide No Comments

Delegacija iz BiH koju čine predstavnici Privredne komore RS, Spoljnotrgovinske komore BiH, UTOK-a i šest privrednih društava, od kojih je četiri iz Srpske, imala je niz sastanaka na Sajmu sigurnosti i zaštite na radu A+A, koji je juče počeo u Dizeldorfu.

Cilj sastanaka bilo je utvrđivanje adekvatne procjene mogućnosti organizovanog nastupa na zajedničkom štandu na ovom sajmu 2021. godine. Kriteriji za izlaganje na sajmu su vrlo zahtjevni, liste čekanja duge, a troškovi nastupa izuzetno visoki. Najznačajniji sastanak održan je sa organizatorima sajma, na kojem su našoj delegaciji predstavljene mogućnosti učešća na ovoj prestižnoj manifestaciji.

Osim toga, organizovana je i posjeta nacionalnom štandu Srbije, u cilju upoznavanja sa značajnim iskustvom koje je ova zemlja prošla u pripremama za nastup na A+A.

Podsjećamo, sajam A+A je vodeći svjetski sajam iz oblasti sigurnosti, zaštite na radu i zdravlja na radu. Ova sajamska manifestacija bilježi sve snažniji rast broja izlagača, ali i posjetilaca iz vrhunskih industrijskih sektora, a daje i aktivan doprinos inovacijama i napretku u korist zaposlenih, te imidža samih kompanija.

Delegaciju Srpske, osim predstavnika Komore, čine i predstavnici kompanija Miltex d.o.o. Banja Luka, Tehnička zaštita d.o.o. Doboj, Gončin d.o.o. Gradiška i Ligno komerc d.o.o. Banja Luka.

Organizator studijske posjete su Privredna komora Republike Srpske zajedno sa ostalim partnerima na projektu, Spoljnotrgovinskom komorom BiH  i Udruženjem tekstila, obuće i kože UTOK, u okviru saradnje sa Švicarskim programom promocije izvoza (SIPPO).

Print Friendly

Leave a Reply