Domaći obućari na sajmu SIMAC/Tanning Tech 2019 u Milanu

Proizvođači obuće iz Republike Srpske i FBiH borave u posjeti sajmu SIMAC / Tanning Tech 2019 – Međunarodnom sajmu mašina i tehnologije za proizvodnju obuće, proizvoda od kože i industriju kože, koji se održava od 20. – 22. 02.2019. u Milanu.

Delegaciju iz BiH predvode predstavnici privrednih komora Republike Srpske i Federacije BiH, u organizaciji Agencije za promociju u inostranstvu i internacionalizaciju italijanskih preduzeća-ICE, u saradnji sa Udruženjem Assomac – nacionalna asocijacija proizvođača mašina i tehnologije za industriju kože i obuće.

SIMAC – Tanning Tech  je vodeća sajamska manifestacija mašina i opreme za industriju kože i obuće, koja posjetiocima nudi najnovija tehnološka dostignuća u ovoj oblasti, te najadekvatnije odgovore na sve zahtjeve proizvođača, uz logistiku prilikom kupovine iste.

Istovremeno, na ovom sajamskom prostoru održava se i sajam Lineapele, sajam kože i pribora za proizvodnju proizvoda od kože i obuće, što je i prilika za kompanije da pronađu dobavljače repromaterijala za svoju proizvodnju.

 

Print Friendly

Leave a Reply