Drugi poziv za dostavljanje projektnih prijedloga u okviru Transnacionalnog programa MED 2014-2020

Interreg-MedDrugi poziv za dostavljanje projektnih prijedloga u okviru Programa transnacionalne saradnje Mediteran-Mediteranski Program (MED) 2014-2020 otvoren je do 30. marta 2017. godine.

Vaše projektne prijedloge možete kandidovati u okviru 3 prioritetne oblasti:

–          Prioritetna oblast 1: Promovisanje inovativnih kapaciteta Mediterana kako bi se razvio pametni i održivi razvoj.

–          Prioritetna oblast 2: Jačanje strategija za nisku emisiju ugljenika i energetske efikasnosti u specifičnim područjima na Mediteranu: gradovi, ostrva i ruralna područja.

–          Prioritetna oblast 3: Zaštita i promocija prirodnih i kulturnih resursa na Mediteranu.

Informacije o detaljima poziva kao i sve informacije o Programu možete pronaći na sljedećoj internet stranici:http://interreg-med.eu/en/home/.

U cilju uspješnije pripreme za kandidovanje projektnih prijedloga u prilogu vam dostavljamo programski vodič Programa MED.

S obzirom na to da se projekti podnose posredstvom elektronske platforme (e-MS), u cilju prikupljanja informacija i unapređenja učešća aplikanata iz Republike Srpske u programima Transnacionalne saradnje , molimo aplikante iz Republike Srpske da obavijeste Ministarstvo za ekonomske odnose i regionalnu saradnju (r.rosic@meoi.vladars.net d.telic@meoi.vladars.net) o kandidovanju za sredstva Mediteranski program 2014 – 2020.

Leave a Reply