Energetska efikasnost u industriji – šanse za uštedu

U toku je edukacija članova Mreže industrijske energetske efikasnosti u Republici Srpskoj, koja se realizuje u okviru projekta „Podrška promociji Mreže industrijske energetske efikasnosti u Republici Srpskoj (MIEE RS)“. Edukacija se održava 03. i 04. novembra 2021. godine u hotelu Kardial u Tesliću.

Projekat „Podrška promociji Mreže industrijske energetske efikasnosti u Republici Srpskoj“ je podržan u okviru projekta  „Evropski okvir za razvoj strategija i politika za mala i srednja preduzeća u Bosni i Hercegovini – SBA u BiH“ koji implementira Eda – Agencija za razvoj preduzeća, a finansira Švedska.

Predavači na edukaciji su prof. Miloš Banjac i gđa Tanja  Cvjetković, poznati stručnjaci iz oblasti energetske efikasnosti, koji će tokom dvodnevne edukacije kroz svoje predavanje obuhvatiti teme od sistema energеtskog menadžmenta u Srbiji, preko informacija o standardu SRPS EN ISO 50001:2012, pa do plana energetske efikasnosti i izvještavanja o ušteđenoj energiji i finansijskog inženjeringa.

 

Print Friendly

Leave a Reply