Zvanična posjeta predsjedavajućeg Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, dr. Denisa Zvizdića Kataru

Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, dr. Denis Zvizdić, će u pratnji bh privrednika, službeno posjetiti Katar, u periodu od 19. do 20.02.2018. godine. U okviru službenog dijela posjete, biće upriličeni i bilateralni sastanci bosankohercegovačkih i katarskih privrednika.

Tim povodom Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, organizuje odlazak privredne delegacije BiH u (Dohu) Katar . Cilj posjete državno-privredne delegacije Bosne i Hercegovine Kataru je unapređenje ekonomskih odnosa dvije zemlje.

Fokus bilateralnih susreta je na sljedećim sektorima: građevinarstvo, bankarstvo, namjenska industrija, drvna (naročito proizvođače finalnih proizvoda kao što su visoko dizajnirani namještaj i proizvodnja interijera), prehrambena (naročito proizvođači halal i organskih proizvoda) i turizam.Cijeneći značaj Vaše institucije, pozivamo Vas da se priključite državno-privrednoj delegaciji. Zbog kratkoće vremena za uspješnu pripremu ove posjete, potvrdu učešća trebate dostaviti najkasnije do 06.02.2018. godine na email: ivana.dobrilovic@komorabih.ba ili broj faksa: 033 566 239. Kontakt osoba je Ivana Dobrilović (tel. 033 566 237).

S obzirom da je za ulazak u Katar potrebna viza, molimo Vas da uz popunjenu prijavu o učešću obavezno dostavite i skeniranu validnu putnu ispravu i sliku. Sve troškove putovanja (avioprevoz, hotelski smještaj, vize i dr.) snose učesnici samostalno.

Prijava ucesca

Datum/Vrijeme
19/02/2018 - 20/02/2018
Cjelodnevni događaj

Mjesto održavanja
Katar

Loading Map....