24. Međunarodni sajam medicine, rehabilitacije i opreme za bolnice EXPOMED EURASIA 2017 i 20. Međunarodni sajam za laboratorije i opremu LABTECHMED 2017

Privredna komora Republike Srpske, u saradnji sa turističkom agencijom „Adonis“, organizuje posjetu 24. Međunarodnog sajma medicine, rehabilitacije i opreme za bolnice  EXPOMED EURASIA 2017 i 20. Međunarodnog  sajma za laboratorije i opremu LABTECHMED 2017, koji će biti održani u periodu od 30.03-02.04.2017. godine u Istanbulu.

Više informacija o ovim sajmovima je dostupno na veb sajtovima: http://expomedistanbul.com/en/scope-of-the-fair

http://labtechmed.com/en/

Posjetioci sajmova će imati priliku da vide: medicinsku opremu, endoskopske i laparoskopske instrumente, opremu i uređaje za operacione sale, oftalmološke uređaje i opremu, sterilizatore, opremu za opremanje bolnica i medicinskih ustanova, automatska vrata za operacione sale i bolnice, ortopediju, fizikalnu terapiju, rehabilitaciju i opremu, ortopedske cipele i papuče, invalidska kolica i sisteme, dezinfekciju, prvu pomoć, i dr. Posjetioci sajma iz oblasti laboratorija moći će da vide: biotehnologije, molekularnu dijagnostiku, hemikalije i opremu za mikrobiologiju, medicinske laboratorije i uređaje, kontrolu kvaliteta, mjerne uređaje, i dr.

U skladu sa pravilima i uslovma agencije i organizatora sajmova, obavještavamo Vas da sajam u ovom aranžmanu, mogu posjetiti maksimalno dva predstavnika jedne kompanije, a sajmove je moguće posjetiti u sljedećim terminima:

30.03-01.04.2017.godine ili od 31.03-02.04.2017. godine.

Organizator pokriva troškove smještaja sa doručkom za dvije noći, ulazak na sajam, transfer od aerodroma do hotela i od hotela do sajma, a smještaj je u hotelima sa 4* i 5*.

Posjetilac ima obavezu da plati svoje putne troškove a pravo učešća imaju samo zaposleni u kompaniji.

Takođe, agencija vrši i rezervacije avio karata prema Vašim potrebama.

Ukoliko ste zainteresovani za posjetu pomenutom sajmu, ljubazno Vas molimo da ispunjenu prijavu  dostavite do 15.03.2017. godine na mejlove jelenat@komorars.ba, gordanas@komorars.ba.

Prijavni list medicina laboratorijaIstanbul

 

 

Datum/Vrijeme
30/03/2017 - 02/04/2017
Cjelodnevni događaj

Mjesto održavanja
Istanbul

Loading Map....