24. Međunarodnom sajmu pakovanja i plastike PLAST PAK 08.04-12.04.2017.

Privredna komora Republike Srpske, u saradnji sa turističkom agencijom „Adonis“, organizuje posjetu 24. Međunarodnom sajmu pakovanja i plastike PLAST PAK, koji će biti održan u periodu od 08.04-12.04.2017. godine u Izmiru.

Više informacija o ovom sajmu je dostupno na veb sajtu: http://plastpakfuari.com/en/scope-of-the-fair.

Posjetioci sajmova će imati priliku da vide: mašine za plastiku, plastične profile, kalupe, plastične cijevi, hemikalije i sirovine, polimere, PVC jedinjenja, indikatore, plastične boce, hidrauliku i pneumatiku, tehnologije za reciklažu plastike, mašine za pakovanje, mašine za kese, mašine za sušenje, vakuum mašine, laboratorijsku opremu, drvenu ambalažu, staklenu ambalažu, papirnu ambalažu, plastičnu ambalažu, kartonsku ambalažu, materijal za pakovanje, ljepljive trake, sirovine, usluge dizajniranja, pakovanja, reciklaže, itd.

U skladu sa pravilima i uslovma agencije i organizatora sajmova, obavještavamo Vas da sajam u ovom aranžmanu, mogu posjetiti maksimalno dva predstavnika jedne kompanije, a sajmove je moguće posjetiti u sljedećim terminima:

08.04-10.04.2017. godine ili od 09.04-11.04.2017. godine.

Organizator pokriva troškove smještaja sa doručkom za dvije noći, ulazak na sajam, transfer od aerodroma do hotela i od hotela do sajma, a smještaj je u hotelima sa 4* i 5*. Takođe, organizator pokriva trošak povratne karte Istanbul – Izmir.

Posjetilac ima obavezu da plati svoje putne troškove do Istanbula a pravo učešća imaju samo zaposleni u kompaniji.

Takođe, agencija vrši i rezervacije avio karata prema Vašim potrebama.

Ukoliko ste zainteresovani za posjetu pomenutom sajmu, ljubazno Vas molimo da ispunjenu prijavu  dostavite do 31.03.2017. godine na mejlove jelenat@komorars.ba, gordanas@komorars.ba.

Prijavni list plast pak

 

 

 

Datum/Vrijeme
08/04/2017 - 12/04/2017
Cjelodnevni događaj

Mjesto održavanja
Izmir

Loading Map....