B2B sa njemačkim firmama na temu „Energija iz biorazgradivog otpada“, 25. i 26.10.2017.

Predstavništo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini, organizuje posjetu njemačke privredne delegacije s ciljem razmatranja mogućnosti saradnje u oblasti obnovljivih izvora energije na temu „Energija iz biorazgradivog otpada“. Posjeta se realizuje u okviru programa podrške saradnje „Mittelstand Global – Exportinitiative Energie“ koji raspisuje Savezno ministarstvo privrede i energije SR Njemačke.

U sklopu ovog projekta, a s ciljem uspostavljanja novih poslovnih kontakata i unapređenja razmjene iskustava i informacija između njemačkih i bosanskohercegovačkih stručnjaka i firmi iz oblasti obnovljivih izvora energije, nudimo mogućnost individualnih B2B poslovnih razgovora s njemačkim firmama dana 25. i 26. oktobra 2017.g.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na individualnim razgovorima sa navedenim firmama, molimo Vas da prijavni obrazac pošaljete najkasnije do ponedeljka, 9. oktobra 2017.godine  e-mailom na adrese gordanas@komorars.ba ili jelenat@komorars.ba. Broj učesnika je ograničen. Učešće je besplatno uz prethodnu prijavu

Prijava B2B

Profili i posl.zelje njem. firmi

Datum/Vrijeme
25/10/2017 - 26/10/2017
Cjelodnevni događaj

Mjesto održavanja
Sarajevo

Loading Map....