Konferencija: „U susret održivom tržištu biljnih, organskih i prirodnih proizvoda i usluga“, 20.-22.09.2017, Kuala Lumpur

S obzirom da se biljna industrija veoma brzo razvija u svim dijelovima svijeta, postiže sve veću popularnost i razvoj potražnje, a time i u samoj Aziji, ponovo se organizira Herbal Asia s ciljem praćenja rastućih trendova pod nazivom „U susret održivom tržištu biljnih, organskih i prirodnih proizvoda i usluga“.  Planirani datum događaja je od 20-22 septembra 2017 godine u Kuala Lumpuru, Convention Center (KLCC).

I ove godine kao i predhodnih biće prezentovani posljednji i najbolji proizvodi i usluge na tržištu, i to na 350 štandova raspoređenih u tri hale, potrošači& domaći i međunarodni, dva dana međunarodne konferencije i jedan dan razmjena iskustva među investitorima, poslovni dijalozi, zdravlje& wellness seminar i Herbal Asia Golden Award (HAGA 2017).

Događaj će biti fokusiran na ZDRAVA HRANA& PIĆA, HALAL&PRIRODNI SASTOJCI, WELLNESS, TRADICIONALNA&KOMPLEMENTARNA MEDICINA, BIOKULTURA&INOVACIJE, FRANČIZE ZDRAVE KAFE, PIĆA, KAFA&ČAJ, ORGANSKI PROIZVODI I USLUGE, SUVENIRI, RUKOTVORINE ITD.

Svi učesnici koji se prijave putem ambasade Malezije dobiće 20% nižu cijenu štanda.

Konferencija

Datum/Vrijeme
20/09/2017 - 22/09/2017
Cjelodnevni događaj

Mjesto održavanja
Kuala Lumpur

Loading Map....