Projekti

1 – kopija (4)

Inovacijska vaučer shema: Javni poziv za prijavu malih i srednjih preduzeća

By | Aktuelnosti, Digitalna transformacija, Projekti, slide | No Comments

Iskoristite Inovacionu vaučer šemu koja omogućava preduzećima pristup vaučerima u iznosu do 5.000 evra za unapređenje poslovanja. Poziv je otvoren za mala i srednja preduzeća koja žele da unaprijede svoje poslovanje i tržišnu konkurentost kroz primjenu digitalnih tehnologija.

Read More
SOCIAL

Javni poziv: Izražavanje interesa za poslovne subjekte za podršku u procesu digitalne transformacije u okviru projekta IDEMO

By | Digitalna transformacija, Novosti iz Komore, Projekti, slide | No Comments

Predmet javnog poziva je pružanje tehničke (stručne) podrške zainteresovanim privrednim društvima iz kategorije MSP u Republici Srpskoj u privatnom vlasništvu, s ciljem uvođenja digitalnih rješenja u oblastima za koje MSP izraze interes. a ovaj javni poziv mogu da se prijave MSP iz sektora metaloprerađivačka i drvoprerađivačka industrija.

Read More
12.05.2022-5

Poziv na radionicu „Kako poboljšati poslovanje preduzeća koristeći EU instrumente podrške“

By | EEN, Novosti iz Komore, Projekti, slide | No Comments

Cilj radionice je upoznavanje preduzeća sa instrumentima za unapređenje njihovih inovativnih kapaciteta korišćenjem digitalnih tehnologija i EU instrumenata podrške. Zahvaljujući digitalnim rješenjima i EU instrumentima, uz odgovarajuću podršku i raspoložive alate, kao i kroz saradnju sa predstavnicima javnog sektora i naučno-istraživačkih institucija, preduzeća mogu značajno unaprijediti svoje poslovanje.

Read More
Konferencija-najava za sajt

Konferencija „Zelena ekonomija – Pokretač održivog razvoja privrede RS“

By | EEN, Energetika i rudarstvo, Novosti iz Komore, Projekti, slide | No Comments

Cilj Konferencije je podizanje svijesti o značaju obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i zelene ekonomije, kako bi se iskoristili ukupni potencijali ostvarivih mjera energetskih ušteda i informisanje privrede o izazovima koji dolaze uvođenjem mehanizma za oporezivanje roba koje se uvoze u EU i pri čijoj se proizvodnji oslobađa velika količina ugljen-dioksida (CO2).

Read More
DIH-IDEMO-radionica-jun-1-768x768

Poziv na radionicu “Instrumenti podrške u procesu digitalne transformacije”

By | Edukacije, Novosti iz Komore, Projekti, slide | No Comments

Digitalni inovacioni hub IDEMO poziva preduzeća iz drvoprerađivačkog i metaloprerađivačkog sektora na radionicu „Instrumenti podrške u procesu digitalne transformacije“ koja će se održati u utorak, 6. juna sa početkom u 11.00 časova u prostorijama Privredne komore RS. Cilj radionice je upoznati preduzeća sa postojećim finansijskim instrumentima podrške u procesu digitalne transformacije.

Read More
WB_AgriFood

Poziv na online događaj „Digitalizacija u poljoprivredno-prehrambenom sektoru“ – EEN WB++ “Pitch & Match“

By | EEN, ICT, Najave događaja, Najave IKT, Poljoprivreda, slide | No Comments

Pozivamo Vas da učestvujete na online događaju EEN WB++ “Pitch & Match“ – misija online IKT kompanija za mala i srednja preduzeća aktivna u području digitalizacije na temu: „Digitalizacija u poljoprivredno-prehrambenom sektoru“.
Imajući u vidu značaj proizvodnje hrane i potrebu povećanja produktivnosti agro-food sektora, ovaj događaj će biti posvećen digitalizaciji poljoprivrede kao važnom faktoru za povećanje produktivnosti ovog sektora. Organizacija ovog događaja je planirana 10. maja 2023. godine od 10.00 do 12.00 časova.

Read More
Print Friendly