„Interagro 2015“ okuplja 120 izlagača iz regiona

By 15. септембра 2015. Aktuelnosti, Poljoprivreda No Comments

Međunarodni poljoprivredni sajam „Interagro 2015“, koji će biti održan u Bijeljini od 24. do 26. septembra, okupiće 120 izlagača iz zemalja regiona.
Na četrnaestom sajmu poljoprivrede najavljeno je učešće izlagača iz Srbije, Hrvatske, Italije, Austrije, NJemačke i Švajcarske.
Organizator sajma je preduzeće „Grad“ Bijeljina, pokrovitelji su Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i grad Bijeljina, a ovogodišnji partner je Privredna komora Beograda.
„Interagro“ se održava u savremenom privrednom kompleksu Agrotržnog centra „Knez Ivo od Semberije“ na 2.400 metara kvadratnih zatvorenog i na oko 2.000 metara kvadratnih otvorenog izložbenog prostora.
Tematski, drugi dan sajma posvećen je ratarstvu, a treći stočarstvu.
Organizatori najavljuju da će učesnici i posjetioci Poljoprivrednog sajma u Bijeljini imati priliku da vide bogatu ponudu poljoprivredne mehanizacije, sjemenskog materijala, sredstava za zaštitu bilja i kvalitetnu izložbu selekcionisane stoke.
Ulaznica za sajam je dvije KM, a svake godine ova tradicionalna međunarodna smotra novosti u agraru ima oko deset hiljada posjetilaca.

Izvor: SRNA

Print Friendly

Leave a Reply