IV Konferencija i II Sajam preduzetništva žena u Republici Srpskoj

IV Konferencija i II Sajam preduzetništva žena u Republici SrpskojPrivredna komora Republike Srpske i Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske organizuju IV Konferenciju i II Sajam preduzetništva u Republici Srpskoj.

Programom Konferencije predviđeno je održavanje dvije obuke, sa akcentom na što bolje marketinško predstavljanje poslovanja i dostupne alate, te na značaj uspješnog poslovnog komuniciranja. Predviđena je i panel diskusija na temu digitalne transformacije MSP, gdje će biti predstavljena iskustva domaćih preduzetnika sa procesom digitalizacije.

Istovremeno sa Konferencijom, u četvrtak, 14.10.2021. godine, planirano je i održavanje „II sajma preduzetništva žena u RS“, koji će, kao i sama Konferencija, biti organizovan u sali „Moskva“ hotela „RAS“, Etno selo Stranišići, Bijeljina. Sve preduzetnice zainteresovane za predstavljanje sa sajmu, molimo da se jave na navedene kontakte najkasnije do 08.10., da bismo na vrijeme obezbijedili prostor za prezentaciju.

U okviru Konferencije i programa Evropske mreže preduzetništva biće organizovani bilateralni razgovori registrovanih učesnika.

Učešće na konferenciji je besplatno, a registracija učešća je obavezna putem linka: https://womenentrepreneurship2021.talkb2b.net/

Kontakt osobe u Privrednoj komori Republike Srpske:

Jelena Rodić i Gordana Višekruna (051 493 123, jelenat@komorars.ba i gordanas@komorars.ba)

POZIV 

 AGENDA

 

Print Friendly

Leave a Reply