Javni poziv za uvođenje i sertifikaciju sistema kvaliteta u privrednim društvima

By 1. августа 2018. Novosti iz Komore No Comments

Privredna komora Republike Srpske raspisuje ponovni Javni poziv za uvođenje i sertifikaciju sistema kvaliteta u privrednim društvima, u okviru projekta „Jačanje izvoznih kapaciteta MSP metalskog sektora“.

Projekat sufinansira Evropska unija u okviru zajedničkog programa Evropske unije i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razoj u BiH – EU ProLocal. Ukupna vrijednost ovog projekta iznosi 219.181,44 KM, od čega je 79,93% finansirano od strane Evropske unije, a cilj je unaprijediti kapacitete MSP u metalskom sektoru za nastup na ino tržištu, te podignuti nivo konkurentnosti privrednih društava u sektoru metalske industrije.

Jedna od aktivnosti Projekta je podrška za minimalno pet privrednih društava iz sektora metaloprerade za pripremu i  sertifikaciju standarda kvaliteta, te se u ovu svrhu i raspisuje ponovni Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava.

Više informacija o uslovima i načinu dostavljanja ponuda, mozete naći u tekstu javnog poziva, a kontakt osobe u Privrednoj komori su Olivera Radic, oliverap@komorars.ba i Željka Milić, zeljkaj@komorars.ba.

Ponovljeni Javni poziv_sertifikacija

Prilog_Obrazac za prijavu

Print Friendly

Leave a Reply