Kalderi velika nagrada beogradskog sajma tehnike i tehnoloških dostignuća „Korak u budućnost“

mst2018_5538

Na 62. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu koji predstavlja jednu od najprestižnijih manifestacija u regionu Kaldera Company je predstavila automatsku protivgradnu stanicu APGS koja je privukla pažnju velikog broja posjetilaca.

Kalderi je dodijeljena Velika nagrada Sajma tehnike „Korak u budućnost“ kao najuspješnijem izlagaču u sferi novih proizvoda i tehničko-tehnoloških rješenja.

Automatski protivgradni lanser je dio automatske protivgradne stanice na kojoj se osim lansera nalazi ormar sa upravljačkom elektronikom i solarnim napajanjem, stub za nošenje komunikacione i signalne opreme, senzor pokreta i kamere za video nadzor kao i meterološka stanica.

Lanser je opremljen za prihvat različitih tipova protivgradnih raketa i može da se opremi sa ukupno 13 raketa.

Automatskim protivgradnim stanicama u savremenom meteorološkom radarskom sistemom omogućeno je pravovremeno, prostorno precizno, neposredno i ekonomično zasijavanje oblačnih procesa.IMG-c50ee251761b889c099e306d4afcc31e-V

Misija Kaldere Company je da svojim kvalitetom i inovativnošću ostane najbolja i opravda svoj prestiž.

Podsjećamo, Kaldera Company, u organizaciji Privredne komore Republike Srpske i Spoljnotrgovinske komore BiH, nastupila je na zajedničkom štandu, površine 85 metara kvadratnih, na kojem su se predstavili i Mikroelektronika a.d. Banja Luka, Alf-om d.o.o. Banja Luka, Novi Jelšingrad d.o.o. Banja Luka, Tri best d.o.o. Banja Luka i Orao a.d. Bijeljina.

Takođe, posredstvom kataloga, Komora je predstavila više od 20 preduzeća.

Leave a Reply