Komora osvojila 1. mjesto na sajmu u Subotici

Privredna komora Republike Srpske osvojila je 1. mjesto na IX Međunarodnom i regionalnom sajmu privrede koji je od 4. do 6. juna održan u Subotici.

Osim ovog priznanja, Privredna komora Republike Srpske dobila je i posebnu nagradu za nastup na ovogodišnjoj manifestaciji, na kojoj je, kao partner sajma, predstavila više od 30 kompanija iz različitih sektora privrede Srpske.

Na ovogodišnjem sajmu, na oko 1.800 metara kvadratnih izložbenog prostora, posjetioci su imali priliku upoznati se sa ponudom više od 230 izlagača iz Srbije, Crne Gore, Mađarske, Hrvatske, Rumunije, Češke i Bosne i Hercegovine, a glavna tema ovogodišnje sajamske manifestacije je energetska efikasnost.

Podsjećanja radi, otvaranju sajma, osim predsjednika Privredne komore Republike Srpske, Borka Đurića i direktora Komore, Dragice Ristić, prisustvovali su i ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske, Petar Đokić, ministar trgovine i turizma Republike Srpske, Predrag Gluhaković, pomoćnik ministra za trgovinu, Dušanka Tegeltija, kao i gradonačelnik Banja Luke, Slobodan Gavranović, sa saradnicima.

 

Privredna komora Republike Srpske
Print Friendly

Leave a Reply