Konferencija „Građevinarstvo i infrastruktura 6 ekonomija Zapadnog Balkana“: Učestvujte na B2B susretima

Konferencija i poslovni susreti pod nazivom „Građevinarstvo i infrastruktura 6 ekonomija Zapadnog Balkana“ biće održani 15. i 16. septembra 2021.godine u Sarajevu.

Ovaj veliki hibridni događaj iz oblasti građevinskog i srodnih sektora se organizuje u okviru Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana (KIF ZB) i EEN mreže, a Privredna komora Republike Srpske je jedan od koorganizatora u okviru EEN-a.

Događaj je namjenjen kompanijama iz 6 ekonomija ZB: Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo, Sjeverna Makedonija i Srbija.  Sam događaj je hibridnog i regionalnog karaktera, kao najbolja kombinacija “off/on-line” sadržaja, a fokus je na građevinskom i srodnim sektorima. Glavni cilj događaja je uspostavljanje kontakta i saradnje između poslovnih subjekata na području Zapadnog Balkana (ZB) te promocija aktuelnih i budućih projekata u građevinskom i drugim srodnim sektorima. Događaj će se fokusirati na provezivanje kompanija i poboljšanje uslova za povećanje poslovnih prilika u regiji ZB. Sam događaj se sastoji od plenarnih sesija s prezentacijama i obraćanjima, nakon čega slijede 3 panela i dvodnevni virtuelni (online) B2B sastanci.

 

Učešće na konferenciji i B2B sastancima je besplatno. Registracija je obavezna putem platforme na linku https://construction-infrastructure[1]wb6.b2match.io/.

 

 

Print Friendly

Leave a Reply