Konstitutivna i proširena sjednica Savjeta za žensko preduzetništvo PPK Bijeljina

Počela je Konstitutivna i proširena sjednica Savjeta za žensko preduzetništvo Područne privredne komore Bijeljina. U okviru sjednice, kojoj pored predstavnika PPK Bijeljina i Privredne komore RS, učestuje i predstavnik Ministarstva privrede i preduzetništva RS i privrednice sa teritorije Područne komore Bijeljina, razmatraće se Informacija o aktivnostima Savjeta PPK Bijeljina i PKRS u 2018. godini i plan aktivnosti komorskih savjeta u 2019. i 2020. godini.

Na sjednici će biti predstavljen projekat „PPŽ – Podrška preduzetništvu žena Republike Srpske“, koji implementira Privredna komora RS, kao vodeći partner i područne privredne komore, kao partneri u projektu, a davalac granta za realizaciju projekta je „EDA – Agencija za razvoj preduzeća“ iz sredstava SIEM i u okviru projekta „Evropski okvir za razvoj strategija i politika za MSP u BiH – SBA BiH“ koji finansira Sida putem Ambasade Švedske u BiH.

U okviru proširene sjednice Savjeta, za učesnice, članice Privredne komore Republike Srpske, organizovan je i seminar na temu „Priprema za izlaganje na sajmu“, koji će predstaviti predstavnik PKRS, Jelena Rodić, a koji predstavlja realizaciju jedne od aktivnosti predviđene projektom PPŽ.

IMG-bb64d77d4c6493931820819eb5593a0a-V IMG-95fb41c890286425012bb2aefcbc6d63-V

Print Friendly

Leave a Reply