„Nezavisne novine“ i Privredna komora Republike Srpske od ponedjeljka, 13. marta, kreću u realizaciju projekta „50+“, a u okviru projekta „Naše je bolje“.

Ovim projektom, koji će trajati tokom cijele 2017. godine, planirano je kontinuirano predstavljanje uspješnih privatnih preduzeća koja posluju u našoj zemlji, a zapošljavaju 50 i više radnika.

U planu je da bude objavljena serija tekstova u kojima će privrednici imati priliku da predstave svoje firme, poslovne uspjehe i planove.

Takođe, omogućeno im je i da prezentuju probleme s kojima se svakodnevno susreću u svom radu s prijedlozima za njihovo rješavanje.

„Cilj je da se javnost upozna s poslovnim mogućnostima, proizvodnim asortimanom ili uslugama koje pružaju domaće kompanije, kao i da se predstavi što više pozitivnih primjera privatnog preduzetništva, kako bismo podstakli investicije i razvojne programe“, poručuju nosioci ovog projekta pred njegov početak.

Projekat se realizuje uz podršku i pomoć Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća RS i Ministarstva industrije, energetike i rudarstva RS.

Leave a Reply