Maxcode d.o.o. Bijeljina i Udruženje za ICT u Privrednoj komori prezentuju…

Udruženje za ICT Privredne komore Republike Srpske sa zadovoljstvom Vas poziva da prisustvujete predstavljanju kompletnih rešenja savremenih informacionih sistema kompanije „MAXCODE“ d.o.o. Bijeljina koja je renomirana IT kompanija i ima primjenu svojih rešenja u velikom broju kompanija u našoj zemlji i regionu. Ova rešenja su u skladu i sa aktuelnim zakonskim odredbama.

Prezentacija će se održati 25. februara 2019.godine, ponedeljak, sa početkom u 12:00 časova u velikoj sali Privredne komore Republike Srpske, Đure Daničića ½, Banja Luka.

Ovom prilikom će biti posebno predstavljen savremeni Informacioni sistem za GPS vođenje evidencije o prisustvu zaposlenih na radu K-TIME koji je imao priliku da se predstavi i na regionalnom događaju ICT SUMMIT 2018 u Novom Sadu.

Osim prezentacije kompanija “MAXCODE” d.o.o. je obezbijedila i vrijedne poklone za učesnike prezentacije pa Vas zbog ograničenog broja učesnika molimo da potvrdite Vaše učešće najkasnije do 22.02.2019..godine na mail it-center@komorars.ba ili slobodand@komorars.ba ili telefon 051/222 980.

Pozivno pismo i agenda

Srdačan pozdrav

Vidimo se u Komori!

Print Friendly

Leave a Reply