Sajmovi kao mjesto direktnog susreta ponude i potražnje, neposrednih kontakata, spoznaja vlastitih mogućnosti i kvaliteta, mjesto ideja o novim proizvodima, upoznavanja konkurencije, prilika za poslovne kontakte, bili su i ostali značajan marketinški faktor.

U cilju promocije i jačanja konkurentnosti domaće privrede, Privredna komora Republike Srpske, za svoje članove organizuje nastupe na sajamskim i izložbenim manifestacijama u zemlji i inostranstvu.

Koje sajmove planiramo posjetiti i na kojima planiramo izlagati zajedno sa svojim članicama, možete pogledati u dokumentima u prilogu.

Kao jedan od svojih ciljeva, Privredna komora Republike Srpske ima unaprijeđenje privredne saradnje sa inostranstvom u svrhu afirmacije domaće proizvodnje i povećanja izvoza Republike Srpske.

Uspješna saradnja sa privrednim komorama u regionu i inostranstvu, diplomatsko – konzularnim predstavništvima, te Predstavništvima Republike Srpske, omogućuje nam povezivanje domaćih privrednika sa eventualnim partnerima u zemlji i svijetu kroz organizovanje odlazećih i dolazećih privrednih misija.

Print Friendly