Međunarodni sajam turizma u Beogradu – predstavljaju se i izlagači iz Republike Srpske

Početna 9 Aktuelnosti 9 Međunarodni sajam turizma u Beogradu – predstavljaju se i izlagači iz Republike Srpske

23.02.2023.

U Beogradu se održava Međunarodni sajam turizma na kojem će se predstaviti oko 350 izlagača iz 33 države, među kojima i izlagači iz Republike Srpske.
Na štandu Turističke organizacije Republike Srpske, turističku ponudu predstavlja 18 turističkih organizacija i Nacionalni park “Kozara”, a na Sajmu prisustvuju i predstavnici Privredne komore Republike Srpske i Područne privredne komore Banjaluka.
Posjetiocima sajma danas je predstavljena turistička i gastro ponuda Višegrada.
Ljepote naše olimpijske planine Jahorine predstavlja Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo. Okuse i ljepote Hercegovine predstavlja Turistička organizacija grada Trebinje, a posjetiocima su se predstavile i vinarije iz Hercegovine.
Međunarodni sajam turizma i Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme Horeka-oprema, održava se do 26. februara pod sloganom “Kad je odmor nije teško”.
Kina je partner ovogodišnjeg Sajma turizma, a premijerno će se ove godine na sajmu predstaviti Alžir, Burundi, Kamerun, Obala Slonovače, Gabon, Ekvatorijalna Gvineja i Namibija.
Posjetioce sajma i ove godine u halama 1, 1A i 4 Beogradskog sajma očekuje raznovrsna turistička ponuda i veliki broj popularnih svjetskih destinacija.