MONDO serijal: Naše je bolje

MONDO serijal: Naše je bolje

Nase je bolje !Portal Mondo.ba uključio se u projekat Privredne komore Republike Srpske pod nazivom “Naše je bolje”, koji se realizuje već šest godina.
U narednom periodu objavićemo serijal tekstova o domaćim proizvodima i proizvođačima, kako bi što veći broj čitalaca, posredstvom novih medija, imao priliku da se upozna sa ponudom privrede Republike Srpske.
Projekat “Naše je bolje” je u vrijeme intenzivnih promocija pomogao povećanju prodaje domaćih proizvoda, ali i ostvario pozitivne reakcije od strane i proizvođača i potrošača.
Suština projekta je promocija kvalitetnih domaćih proizvoda, kao podizanje svijesti kod stanovništva o kvalitetu i važnosti kupovine domaćih proizvoda, poboljšanje njihovog kvaliteta, unapređenje poslovanja domaćih preduzeća i podizanje nivoa njihove konkurentnosti u odnosu na strane proizvođače.
Cilj projekta je dodatni podsticaj domaćoj privredi za povećanje proizvodnje, novo zapošljavanje uz jačanje svijesti potrošača da kupovinom domaćih proizvoda pomažu razvoj domaće proizvodnje i otvaranje novih radnih mjesta.
Među domaćim potrošačima i dalje važe stereotipi da je sve što je strano kvalitetnije od domaćeg. Potrudićemo se da vam predstavimo najbolje od domaćeg i da vam pomognemo da izaberete najbolje.
U projekat je uključena i prnjavorska televizija K3, koja će nizom specijalizovanih emisija dati svoj doprinos.
Ukoliko ste proizvođač iz Republike Srpske i želite da učestvujete u ovom projektu, javite se na 051/222-990 ili na email vladimirb@komorars.ba.

Izvir: mondo.ba

Print Friendly

Leave a Reply