proizvedeno u srpskoj_nase je boljeInformacija o Projektu „NAŠE JE BOLJE“ u 2016. godinu

Privredna komora Republike Srpske, u 2016. godini, nastavila je sa započetim aktivnostima projekta promocije domaće proizvodnje „Naše je bolje“. Između ostalog, i ove godine organizovane su promocije na sajamskim i kulturno turističkim manifestacijama, kao i promocije u tržnim centrima.

Na tradicionalnoj manifestaciji „Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske za 2015. godinu“, u kategoriji za prepoznatljiv kvalitet i razvoj domaćeg proizvoda, dodijeljeno je 13 priznanja preduzećima iz Srpske.

I ove godine organizovan je „Karavan domaćih proizvoda“u Trebinju. Na više od 20 štandova, postavljenih u blizini ljetne bašte hotela Platani, proizvođači iz Republike Srpske predstavili su prehrambene, kozmetičke, ali i tekstilne proizvode. Cilj ove manifestacije bio je da se još jednom domaćim potrošačima predstavi dio onog šta se proizvodi u Srpskoj, te ukaže na značaj kupovine domaćih proizvoda.

Na tradicionalnoj manifestaciji „Konferencija beba“ u Prijedoru, u saradnji sa Kancelarijom PPK Banja Luka u Prijedoru, dodijeljeni su poklon paketi najmađim potrošačima.

U saradnji sa agencijom „REC Production“ iz Banja Luke snimili smo pilot emisiju „Naše je bolje“, u kojoj su predstavljene domaće kompanije iz različitih sektora privrede. Predviđeno je emitovanje serijala ovih emisija na više TV kuća u Republici Srpskoj, a realizacija ovog plana uslovljena je finansijskim sredstvima.

U cilju jačanja medijske promocije Projekta, predstavnici Komore učestvovali su i u TV emisijama posvećenim promociji domaćih proizvoda i Projekta „Naše je bolje“.

Print Friendly