Njemačka kompanija traži dobavljače iz oblasti obrade metala

Privrednoj komori Republike Srpske obratilo se Predstavništvo njemačke privrede u BiH (AHK) sa informacijom da njemačka kompanija iz sektora obrade metala traži nove poslovne partnere u Bosni i Hercegovini.

Kompanija je prvenstveno aktivna u navedenom sektoru,  a u potrazi su za jednim ili više poslovnih partnera u svojstvu dobavljača u domenu tokarenja, glodanja, rezanja, kantiranja, zavarivanja kao i laserske obrade metala.

Zainteresovane kompanije iz BiH iskazuju svoj interes za saradnju popunjavanjem upitnika iz priloga ovog e-maila. Upitnik je potrebno popuniti na njemačkom ili engleskom jeziku i kao Excel file dostaviti Predstavništvu njemačke privrede u BiH na mejl mirza.karahodza@ahk.ba i kopiju mejla u Privrednu komoru Republike Srpske na elektronske adrese gordanas@komorars.ba i jelenat@komorars.ba najkasnije do srijede, 18.08.2021. godine.

Kontakt u Privrednoj komori Republike Srpske su Gordana Višekruna i Jelena Rodić (051 493 123), a u Predstavništvu njemačke privrede u BiH Mirza Karahodža (033 295 911).

Upitnik_pronalazak_poslovnih_partnera

Print Friendly

Leave a Reply