Održan webinar: „Poslovanje i društvene mreže“

Webinar na temu „Poslovanje i društvene mreže“, u organizaciji Privredna komora Republike Srpske, izazvao je veliko interesovanje preduzetnica koje žele da steknu dodatne vještine u upravljanju digitalnim kanalima i poboljšaju svoje poslovne performanse.

U periodu digitalizacije, sve više preduzetnica prepoznaje značaj online poslovanja i predstavljanja na društvenim mrežama, a ovo je bila prilika da dobiju savjete u koju mrežu uložiti svoje vrijeme i novac, te kako biti još bolji u online prodaji i oglašavanju.

Predavač na radionici je bila Ivana Radić, sa dugogodišnjim iskustvom u preduzetništvu, te predsjednica Udruženja „Međunarodna mreža poslovnih žena“ iz Hrvatske, koja aktivno radi na osnaživanju i promovisanju preduzetništva žena.

Webinar, koji je održan juče, pratilo je više od 30 učesnika, a realizovan je u okviru projekta „Evropski okvir za razvoj strategija i politika za mala i srednja preduzeća u BiH – SBA BiH“, koji implementira Eda – Agencija za razvoj preduzeća, a finansira Švedska.

Print Friendly

Leave a Reply