Održana druga sjednica Izvršnog odbora Udruženja poljoprivrede i prehrambene industrije Privredne komore Republike Srpske

By 30. новембра 2021. Poljoprivreda No Comments

U prostorijama PPK Bijeljina održana druga sjednica Izvršnog odbora Udruženja poljoprivrede i prehrambene industrije Privredne komore Republike Srpske. Prisustvo na sjednici uzeli su predstavnici privrednih društava iz sektora poljoprivrede i prehrambene industrije Republike Srpske, novi saziv koji je konstituisan na sjednici Skupštine, koja je održana u oktobru 2021. godine u Banjoj Luci. Izabrano je novo rukovodstvo, za predsjednika Izvršnog odbora imenovan je direktor privrednog društva PI „Sava Semberija“ d.o.o. Bijeljina g-din Stevo Filipović, a za potpredsjednika direktor privrednog društva „Klas“ d.o.o. Pale g-din Srđan Muharemović.

Na sjednici je razgovarano o aktuelnom stanju u sektoru, podsticajnoj politici i agrarnom budžetu te prijedlogu mjera za podsticaje za 2022.godinu, strategiji razvoja sektora, konstituisanju novih Grupacija u okviru Udruženja, kao i o prijedlogu mjera za Program ekonomskih reformi 2022-2024.

Print Friendly

Leave a Reply