Održana Konstitutivna sjednica Skupštine Udruženja komunalnih i uslužnih djelatnosti

Konstitutivna sjednica Skupštine Udruženja komunalnih i uslužnih djelatnosti Privrende komore DSCN6402 - CopyRepublike Srpske za mandatni period 2017-2021, održana je 26. aprila u prostorijama Komore u Banjoj Luci.

Nakon konstituisanja sjednice Skupštine Udruženja jednoglasno za predsjednika Skupštine  izabran je Milorad Zekić iz privrednog društva Komunalac  a.d. Bijeljina, dok je za potpredsjednika Skupštine izabran Nedeljko Lambeta iz privrednog društva Komunalno a.d. Trebinje.

Na sjednici su usvojena i Akta udruženja (Pravilnik i Poslovnik), kao i godišnji izvještaj o radu prethodnog saziva i plan rada udruženja za 2017. godinu. Izabran je i sastav od 11 članova Izvršnog odbora koji je nakon  konstitutivne sjednice održao sjednicu Izvršnog odbora udruženja i za Predsjednika Izvršnog odbora izabran je Jasminko Bogdanić iz privrednog društva Vodovod a.d. Banja Luka dok je za podpredsjednika izabran Bojan Martić iz privrednog društva Komunalne usluge a.d. Prijedor. Konstitutivnoj sjednici je prisustvovalo 19 privrednih društava.

Print Friendly

Leave a Reply