„Orao“ ispunjava uslove za remont malezijskih motora

Preduzeće „Orao“ u Bijeljini je kadrovski i tehnički kvalifikovano za remont motora „vajper 632-43“, rečeno je nakon sastanka predstavnika „Orla“, gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića i delegacije Malezijskog kraljevskog vazduhoplovstva /Royal Malaysian Airforce/.
Predstavnici Malezijskog kraljevskog vazduhoplovstva boravili su u trodnevnoj radnoj posjeti preduzeću „Orao“ u Bijeljini gdje su izvršili audit ovog preduzeća radi ocjene njegove prihvatljivosti za remont motora „vajper 632-43“, saopšteno je iz Gradske uprave.

Gradonačelnik Bijeljine je priredio prijem za četvoročlanu delegaciju iz Malezije koju je predvodio general Zaki Bin Zain, te ih upoznao i sa privrednim potencijalima grada.

„Uvijek nam je drago kada imamo priliku da ugostimo goste iz inostranstva u našem gradu, s obzirom na to da su svi oni potencijalni investitori“, rekao je Mićić i dodao da su razgovarali o mogućnostima saradnje u oblasti privrede.

Gradonačelnik Bijeljine je istako da su brojne posjete diplomatskih i privrednih delegacija iz drugih zemalja potvrda da je ubrzani razvoj Bijeljine u prethodnih deset godina učinio ovaj grad vrlo privlačnim za investiranje.

Članovi delegacije iz Malezije su posle prijema obišli uži centar grada, kao i istorijske i vjerske spomenike, uključujući Atik-džamiju čiju je obnovu podržala Ambasada Malezije u BiH.

Izvor: SRNA

Print Friendly

Leave a Reply