Poziv na Konferenciju „Targer LeanCon 2023 – Dobrodošli u svijet izvrsnih kompanija!“

Konferencija „Targer LeanCon 2023 – Dobrodošli u svijet izvrsnih kompanija!“ održaće se 22. i 23. juna 2023. u Banjaluci u organizaciji agencije za industrijski marketing Bravaria Industrial Marketing i konsultantske kuće Targer E&C uz podršku Privredne komore Republike Srpske.

 

BH društvo i ekonomija, proizvodnja i industrija vape za sistematičnim i strpljivim pristupom, promišljenom i planiranom upotrebom resursa te za optimizacijom svih procesa. Upravo suštinski razumijevajući ove potrebe Targer LeanCon 2023 okupiće stručnjake, praktičare i entuzijaste koji će tokom dva dana razmjenjivati znanja i najbolje važeće prakse lean metodologije i menadžmenta kao sveobuhvatnog i moćnog koncepta za postizanje poslovne izvrsnosti.

 

Tokom ove godine, Konferencije je posjetilo više od 630 učesnika i 30 sponzora, više od 30 izlagača i 45 panelista. Aktuelizovano je više od 45 poslovno i društveno važnih tema.

 

Kontakt osoba: amra@bravaria.ba

Prijave već možete vršiti putem linka: https://targer.ba/konferencija/schedule/targer-leancon-2023/

 

Kontakt osobe u Privrednoj komori Republike Srpske: Jelena Rodić (jelenat@komorars.ba) i Gordana Višekruna (gordanas@komorars.ba) 051/493-123

Print Friendly

Leave a Reply